Friday, April 16, 2010

Temuduga Jawatan Pegawai Kanan Kerajaan.


Aku check benda ni semalam dekat web portal.
Kelik gambar untuk detail.
Doakan aku ya kawan-kawan.
Sekarang nak pergi prepare portfolio oh!
Perasaan : Gembira!

12 comments:

  1. good luck bro!!!!
    aja aja fightingggggggggggg~ ;D

    ReplyDelete
  2. nurulhuda : ngeh ngeh..terima kasih byk byk byk byk yg xterhingga infinity =D

    ReplyDelete
  3. waaaaaah ! bestnyaa .

    eh , ini temuduga sambung belajar ke atau temduga kerja confius =.='

    ReplyDelete
  4. syida : aha,dua dua pun boley..=D
    p/s : ni smbg belajar ah,tajuk tu sajer bagi gempak..=P

    ReplyDelete
  5. mesti dpt pnye....
    next sem leh la karok sepanjang ari...
    ngeh3....
    t kalo free leh jmpe sabtu ni k....
    pakai smart2...
    rambut perlu disisir ke tepi...
    -zambri latip-

    ReplyDelete
  6. faridrul : aha,terima kasih ya..=D..karok?aper ader hal,ader masa musti pergi (ni da jauh menyimpang dr tujuan nk belajar ni)..esok ader masa jumpa ah,xpon ko g la fac jumpe sane senang..ngeh ngeh..=D

    ReplyDelete
  7. BESSSSSST OF LUCK!
    Buat portfolio cantik-cantik, letak gambar model sekali hahaha.

    ReplyDelete
  8. sham : ohhh! yeah!..thanx a lot dude =D
    aha..bkn setakat letak gambar model,tp dengan aku-aku jd model sekali..ngeh ngeh..=D

    ReplyDelete
  9. noorhashura : yeay!..thanx a lot! =D

    ReplyDelete
  10. waaaaah ! hey how was it ? lama tak bersosial di blog bahaha :P

    ReplyDelete
  11. syida : aha..tu ah,sunyi plak u xder ni kn?..ngeh ngeh..=D..okey jer interview tu..sempoi..=D

    ReplyDelete