Friday, October 8, 2010

Malas Yang Amat.


Yeah!
Keadaan sudah semakin reda sekarang.
Assignment pun da semakin sikit.
Jadi adalah ruang untuk aku relex-relex meng-online-kan diri ni.
Kalau tak jangan haraplah nak mengadap internet ni.
Ini pun kejap jer nak mengadap pon sebab nak sambung study balik lepas ni.

Haaa!
"Mohammad Al-Aiman study?"
"Gila tak percaya weih!''
"Aiman tu gurau jer tu"

Haa, tu semua antara suara-suara sumbang kawan-kawan aku bila dia orang nak ajak aku lepak malam ni tapi aku tolak pelawaan mereka.
Sebab?
Aku nak study 3rd language aku ni haa.
Esok ada test, 2 test aku nak mengadap esok.
Oral test and writing test.
Phewwww!

Cuak jugak, tapi bak kata buah hati aku ; "Relex sudey, study and jawab dengan tenang jer. Insyaallah boleh"
Lebih kurang macam tu lah dia punya kata-kata perangsang.
Aku dengar jer lah.

Okey, aku nak chow.
Next time sambung merapu meraban lagi.
Nak start study ni.
Italiano oh italiano!

P/S : Wish me luck for tomorrow guys! yeah!

4 comments:

  1. heh.serabut bila ade test.tapi sgt rindu zmn uitm =)

    ReplyDelete
  2. affnie : sudah semestinya rindu sbb mcm mcm bende jadi kan? =D

    ReplyDelete