Wednesday, June 16, 2010

Viva La España.


Mi equipo favorito son España
Sekarang ni tengah mood World Cup.
Jadi waktu di malam hari aku sepanjang bulan ni hanya dihabiskan dengan menghadap peti televisyen bersama rakan-rakan menonton game bola.
Mungkin blog ni akan jarang untuk di-update-kan.
(Tak kisah pon sebab bukan ada orang nak baca pun kan?)
Jadi mungkin kalau rajin aku update nanti.
Selamat ber-World Cup lah kita eh?

4 comments:

  1. hahahahaa
    tak kisah la england tak menang, support i tetap untuk england!

    ReplyDelete
  2. fatin : sbb ader lampard ngan terry jer kan? =D

    ReplyDelete
  3. I like your blog !!Thank you. They are really great .
    do not miss my goods , they are very beautiful !!
    Fashion watches
    Discount watches
    Antique pocket watches
    Engraved pocket watches
    pocket watch
    Keychain Watches

    ReplyDelete