Wednesday, December 2, 2009

Hitam Itu Menawan.


Men In Black

Tidak tahu lah kenapa aku ni suka sangat dengan warna hitam.
Semua benda pun nak warna hitam.
Kulit pun hitam.
=D

Tapi orang cakap lah, bukan aku yang cakap.
'Hitam itu menawan'
Entah betul atau tidak.
(Tapi mungkin betul juga sebab ingat lagi iklan rokok Perilly's?)

Sepanjang perjalanan hidup aku ni, memang aku suka warna hitam selain biru dan hijau.
Sampaikan dulu zaman sekolah rendah waktu sports day, aku sampai fikirkan..
'I think there must be rumah hitam somewhere?'
Gila mengarut kan?
=D
Tapi memang warna hitam style lah kan?

Memang sekarang dalam hidup aku semua pun warna hitam.
Tidak percaya?
This is the proof :
Kereta warna hitam (sweet livin da viva loca!) - checked!
T-Shirt hitam (almost all of my t-shirt hitam okey) - checked!
Jeans hitam (kudos to my black topman jeans) - checked!
Short dan cargo pants (my fave Dockers short pants) - checked!
Kasut hitam (Nike sb, Nike dunk, Garvis slip on, Converse all star - gila banyak kasut!) - checked!
Blackberry Bold (Oh, Yeah!) - checked!
Layout blog (pun warna hitam juga!) - checked!
and one more thing yang paling aku suka...
Kulit aku (gila gelap kulit aku ni tapi tidak kisah langsung sebab as all of my relatives, friends and my buah hati would say - hitam itu menawan!, so wtf kan?) - checked!
=D

So, yeah!
Black are ruined my life rite now!
And i love that.
=D

9 comments:

  1. aku juga suka awek itam, as if itam manis laa by the way.

    ooh, tapi kasut futsal mu putih kan? kantoi...

    ReplyDelete
  2. haa
    tu yg aku tertinggal tu
    mmg hitam tu manis
    =D

    tu lain citer la
    mmg kasut sukan aku warna putih
    kasut bersosial jer warna hitam

    alasan yang terbaik!
    sweet!
    =D

    ReplyDelete
  3. yunie:siot ke?alahai,keinginan aku tuh..

    ReplyDelete
  4. aku suka black pasal

    team rugby favourite aku All Blacks....

    Aku pun suka jean warna hitam.... it suit anything you wear it.....

    ReplyDelete
  5. i like hitam jugak.aritu aku dobi baju.biler sidai baju baru perasan semua tshirt aku kalr hitam...heeeee....

    ReplyDelete
  6. n..i like jejaka hitam manes..aiman, jika ade calon boleh perkenankan..haha.

    ReplyDelete
  7. semua orang : hitam itu menawan kan?
    affnie : hehe,jejaka hitam manis mcm aku kn?ader,ader..ramai kawan ak yg hitam manis..=)

    ReplyDelete
  8. baijat : yeah! i like all black rugby team..=D

    ReplyDelete