Thursday, July 15, 2010

Back To School.


Tiada apa nak update sebenarnya.
Sebab sekarang aku sudah sambung belajar balik.
Dunia pekerjaan semua aku tinggalkan demi untuk meneruskan impian aku untuk belajar hingga ke menara gading (chewah!)
Jadi memang lumrah, kalau dah start kelas memang confirm assignment melambak.
Sampai satu tahap tu aku rasa macam rugi pulak berhenti kerja sebab masa untuk berehat tu sudah kurang.
Tapi itu mungkin permainan fikiran aku ni.
Jadi aku tidak akan mudah mengalah.
Insyaallah Julai 2012 aku tamat belajar.
Doa-doa kan kejayaan dan kesejahteraan aku ya kawan-kawan.

10 comments:

  1. aku ni ha rindu zmn belajar.zmn yg pling best atr semua.so, selamat beresaimen.dah takleh nak kaco sgt =P

    ReplyDelete
  2. affnie : haa..tu ah,belom aper aper da bnyk esaimen da..padahal br 2 minggu msk ni..wahaha..busy kalah pm ni..=D

    ReplyDelete
  3. fatin : sama sama lah kita bersekolah ya..=D

    ReplyDelete
  4. al-aiman , jangan selalu online taw ! teheee

    ReplyDelete
  5. syida : eh eh nape xboleh nk on9 pulak? haa =D

    ReplyDelete
  6. congrats and gud luck dude!
    ;)

    ReplyDelete
  7. zazi : yeah! thanx yaw! weih aku rindu kau dowh =D mane ilang?lama xlepak eh?

    ReplyDelete